לערבב 200 גרם ביסקוויטים טחונים יחד עם 100 גרם חמאה מומסת ולהדק לתחתית תבנית ( 26)
לערבל במיקסר והכל ביחד
5 ביצים
כוס ורבע סוכר
לקצף תפוח ואוורירי .
להוריד דרגת מיקסר ולהכניס :
750 גבינה לבנה,
1 גביע שמנת חמוצה,
1 כף תמצית וניל,
3 כפות קורנפלור,
3 כפות אינסטנט פודינג וניל ,
חצי כוס קמח רגיל.
להכניס לתנור על 180 מעלות שעה ורבע להוציא מהתנור ולצנן.
לערבב שתי גביעי שמנת חמוצה יחד עם 2 כפות אבקת סוכר היטב ולצפות את העוגה.
להכניס ל10 דקות על 180 מעלות .
הציפוי הוא טעים ולא חובה.