מצרכים:
כ־400 גרם ביסקוויטים
1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כוס חלב
1 פודינג וניל אינסטנט
2 כפות גבינה לבנה (לא משנה אחוזי שומן)
סוכר – לפי הטעם (לא חובה)
הכנה:
1. מקציפים שמנת, חלב, פודינג וגבינה לבנה עד שמתקבל קרם סמיך ונוח למריחה. אם דליל מדי – להוסיף כף פודינג ולהקציף מעט.
2. טובלים ביסקוויטים בחלב טבילה קצרה, יוצרים שכבה בתבנית.
3. מורחים קרם, שוב שכבת ביסקוויטים, שוב קרם – לסיים בשכבת קרם.
4. ממיסים 2–3 קוביות שוקולד עם מעט חלב או שמנת, מזלפים מעל, מקשטים עם קיסם.
5. מכסים ושומרים במקרר. הכי טעים ביום למחרת.