Share with:


חלבי

אופן הכנה

קטגוריית עוגיות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלים כ40 זוגות תלוי בגודל העוגיה
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות

מצרכים…
2/3 כוס אבקת סוכר (100 גרם)
200 גרם קוביות חמאה קרה
¼2 כוסות קמח (315 גרם)
¼1 כוסות אבקת שקדים (113 גרם)
ביצה גודל לארג'

אופן ההכנה…
שמים במעבד מזון את כל המצרכים מלבד הביצה ומעבדים למצב פירורי
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לאיחוד ותו לא
ממלאים את הבצק בתבניות הסיליקון ומשטחים את המסה
אופים בין 15 ל20 דקות או עד לרמת ההזהבה שרוצים
מצננים את העוגיות וממלאים אותן במה שאוהבים (אני מרחתי ממרח שוקולד)

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגיות שקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים