Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 כוסות קמח לבן מנופה
כפית אבקת אפיה
כוס שקדים מולבנים טחונים
ביצה
2 סוכר וניל
100 גר אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
200 חמאה/מחמאה
כפית קינמון

לעבד לבצק נעים לעטוף עם ניר נצמד למקרר לשעה
לחמם תנור ל170 מעלות שחומם מראש
לקרוץ בצק לגלגל לנקניק לעצב לסהרון להניח על ניר אפיה
למרוח ביצה טרופה לפזר שקדים מולבנים
לאפות כ15 דק

עוגיות מדהימות וטעימות

עוגיות סהרוני שקדים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים