Share with:


חלבי

אופן הכנה

לשטרויזל
‏כף ‏קנמון
‏רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר חום
אחד סוכר וניל
חצי כוס קמח
כוס וחצי שברי ‏ ‏אגוזי פקאן
80 גרם ‏חמאה מומסת

לעוגה
‏ ‏שתיים וחצי כוסות קמח עם כפית אפקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
3 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
גביע וחצי שמנת חמוצה
120 גרם חמאה מומסת
כפית תמצית וניל,

אופן ההכנה
נערבב את השטרויזל היבשים ‏עם ‏80 גרם חמאה מומסת ‏נסים בצד

לעוגה
‏נקציף ‏חמאה עם סוכר נוסיף ביצה אחר ביצה ‏נוסיף תמצית וניל את הקמח עם אבקת אפייה את הסודה לשתיה את השמנת חמוצה לערבב טוב ‏זה יוצא קצת ‏עבה הבלילה ‏זה בסדר נשמן ‏תבנית עגולה ‏ונרכיב ‏את העוגה נשתח ‏חצי מכמות עוגה בתבנית ונישר ומעל את השטויזל ‏ואז את החצי השני. ‏ואת השטרויזל מעל ‏לתנור על חום 160 מעלות 60 ,70 דקות ‏כל אחת והתנור שלה

בתיאבון סיגלית ימין

עוגה לקפה ‏פקאנים חלבי ‏מאוד טעימה_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים