Share with:


פרווה

אופן הכנה

אין צורך מיקסר
עוגת תפוז/קוקוס/סולת/
ופרלינים חתוכים מעל
כוס חדפעמי חם
בקערה מקציפים
2 ביצים
מוסיפים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס סולת
3/4 כוס קמח תופח
מערבבים לבלילה אחידה
ללא גושים
משמנים תבנית קטנה
של לב ומוזגים את הבלילה
שמים מעל הבלילה
5 פרלינים חתוכים
180 מעלות
כחצי שעה
נ.ב
לקמח את השוקולד
ואז לשים(אני שכחתי)

עוגה אישית_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים