Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

לקלות 5 6 פלפלים גמבה וירוק ולקלף

להניח בקערה בערך  1ק"ג  עגבניות אדומות ורכות עם מים רותחים חכמה דקות ,לקלף ולחתוך לקוביות קטנות או לרסק בבלנדר,

בסיר עם שמן לשים את הפלפים מעט לטגן ובהמשך את העגבניות החתוכות
לתת לכל זה להתבשל ,ולהוסיף כף מלח(המלח נותן מיד לכל העגבניות להספג)
כפית פלפל שחור

כף גדושה פפריקה מתוקה או חריפה מה שאוהבים
כף שום כתוש

2 3 כפות שמן מרוקאי שאני מכינה בבית עם פפריקה ואז המטבוחה יוצאת אדומה אש וטעימה

להוסיף 2 3 פלפלים חריפים קלויים או מטוגנים

להמשיך בבישול על אש נמוכה עד שהמטבוחה נעשית כמו ריבה

סלט מטבוחה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים