Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לטגן חבילה איטריות מעט עבות כ 10 דקות עד להחלפת צבעם

להוסיף:
1 כפית שום כתוש
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית כורכום

לערבב היטב להוסיף מלח 1/2 כף מרק עוף ומים עד לכיסוי האיטריות.
אפשרות נוספת זה להכניס רצועות חזה עוף כשמוסיפים את המים או בטיגון.
הערה : יש לשפוך מים רותחים לפני כניסת החזה עוף.

מתכון כתוב + 2 סרטונים להכנת איטריות מטוגנות ❤__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים