Share with:


פרווה

אופן הכנה

1/2 1 כוסות סולת
3/4 כוס קמח
מעט מלח
1/4 כפית א.אפיה
2 שקיות סוכר וניל
100 גרם נטורינה
1/4 כוס מים

אופן הכנה:
מכינים בצק מכל מרכיבי הבצק
קורצים מעט בצק מוסיפים מעט מילוי תמרים רצוי בוואקום עם מעט קינמון מגלגלים ומכניסים לשבלונה מיוחדת בצורות שונות
אופים 180 מעלות כ 20 דקות .
טובלים בסירופ

לסירופ
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון סחוט
מבשלים את מרכיבי הסירופ על אש גבוהה כ 17 דקות

בהצלחה אתי אסתי זוהר
קרדיט לאריה

מתכוןמתכון

מקרוד מעוצב_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

338 מתכונים