Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 כוסות סולת
200 גר" חמאה(100 גר" מומסת ו-100 גר"רכה)
1וחצי כוסות קמח לבן
כפית אבקת אפיה
חצי כוס מים
מי וורדים 2 טיפות

מילוי
1יבילת תמר בוואקום להפשיר במיקרוגל
חצי כף שמן קנולה
פיסטוק חלבי
לפיזור מעל המעמול אבקת סוכר,

אופן ההכנה:
להמיס במיקרו 100 גר' חמאה בפולסים קצרים וליצוק בקערה על הסולת
לערבב בידיים ולהניח לנוח כשעתיים זה חשוב
להכין את תערובת המילוי וחהניח בצד מי שאוהב מעט קינמון דיוסיף לתמר

להוסיף את הקמח ואבקת האפיה לתערובת הסולת ואת החמאה הרכה המיותרת ואת מי הוורדים ולאחד את הבצק
להשהות 10 דקות
ולקחת כדטר בינוני מהבצק ולמלא בממרח התמרים לגלגל לכדור ולצבוט בפינצטה מסביב ומעל לתקוע פיסטוק אפיה על 170 מ' עד להזהבה
ולפזר אבקת סוכר

מעמולים
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים