Share with:


חלבי

אופן הכנה

מידה בכוס ח.פעמי קר
מצרכים:
200 גרם חמאה
1 כוס אבקת סוכר
קמצוץ מלח
כפית א.אפיה
רבע כוס שמן
1/2 3 כוסות קמח
1 ביצה

אופן הכנה :
בקערה שמים 3 כוסות קמח
חמאה חתוכה לקוביות מלח אבקת סוכר
מפוררים בידיים את החמאה יחד עם הקמח ושאר המצרכים עד להיווצרות פירורים
מוסיפים ביצה ושמן לשים לבצק ואת החצי כוס קמח הנותרת מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד .
מחלקים לשני חצאים
מרדדים ומקמחים כל חלק של בצק למלבן
מורחים ממרח פיסטוק
מסדרים קוביות שוקולד לבן בקצה מגלגלים לרולדה
שמים את הרולדות במקפיא לעשרים דקות
אופים בחום 170 מעלות
כ 20 דקות
מקררים היטב וחותכים .

טיפים 👌
*לחיתוך יפה ניתן להקפיא חצי שעה לפני החיתוך .
*ניתן למרוח ממרח שוקולד לבן ולהוסיף כמה כפות מחית פיסטוק ולפזר מעט קוקוס ולגלגל .

בהצלחה אסתי 🙌

מגולגלות פיסטוק נדירות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

308 מתכונים