חבילת דפי פילו מופשרים
שמן קנולה למריחה
למילוי:
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס שקדים
1 כוס בוטנים או פיסטוקים
1 כוס אגוזי לוז
*רצוי לקלות מעט את* *הפיצוחים*
1 כוס סוכר
מעט מי זהר
חלבונים לפי הצורך (בערך 2 חלבונים)
אופן הכנת המילוי:
קוצצים את הפיצוחים במעבד מזון
מוסיפים את הסוכר וחלבונים מ 2 ביצים
אם יש צורך מוסיפים
עוד חלבון ביצה נוסף
אופן הכנה:
מורחים עלי פילו בשמן מניחים עליו עלה פילו נוסף ומורחים גם אותו במעט שמן
מניחים בקצה חלק מהמילוי
מגלגלים לגליל
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
חותכים לחתיכות עם סכין כמעט עד הסוף !
כך מכינים את שאר עלי הפילו הנוספים .
אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה בערך חצי שעה
אחרי האפיה מורחים מיד בחצי כוס סירופ סוכר מוכן !
לסירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון סחוט
מבשלים.את כל מרכיבי הסירופ על להבה גבוהה בערך 18-20 דקות עד לסמיכות .
שבת מבורכת
אסתי אתי זוהר 🙌