Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מתכון מספר 571
קטגוריית גלילות ( מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלות 6 גלילות
מצרכים לבצק…
6 כוסות קמח (840 גרם)
כפית מחוקה אבקת אפיה (3 גרם)
2 סוכר וניל
200 גרם חמאה או מחמאה רכה
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
כוס שמן (240 מ"ל)
400 מ"ל קרם קוקוס
מצרכים למלית…
מורחים על כל גלילה:
3 כפות טחינה גולמית
3 כפות סילאן
מפזרים על כל גלילה…
1/4 כוס קוקוס
1/4 כוס בראס אגוזים (או אגוזים אחרים קצוצים)
אופן הכנת הבצק…
שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים ומעבדים עד לאיחוד
(מתקבל בצק פריך ורך)
מכסים את הבצק ומניחים אותו לילה במקרר
למחרת מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל6 חלקים שווים פותחים עם הידיים כל חלק מעל משטח סיליקון בגודל 30/25 סנטימטר או מעל נייר אפיה
טיפ –
ממליצה לשרטט מעל הנייר את המידה הרשומה מעל ולפתוח את הבצק בידיים עד שיגיע למידה ששירטטנו
מזלפים מעל הבצק טחינה גולמית וסילאן ומורחים אותם עם מרית
מפזרים מעל קוקוס ובראס ומגלגלים את הבצק לגלילה
מניחים את הגלילות על גבי משטח עם נייר אפיה וחותכים אותם עד 1/2 מגובהן
אופים את הגלילות כ40 דקות או עד הזהבה
מצננים ומפזרים אבקת סוכר
אהבתם 😋
אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מגולגלות במלית טחינה – סילאן – קוקוס ואגוזים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים