אופן הכנת הבצק…
שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים ומעבדים עד לאיחוד
(מתקבל בצק פריך ורך)
מכסים את הבצק ומניחים אותו לילה במקרר
למחרת מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל6 חלקים שווים פותחים עם הידיים כל חלק מעל משטח סיליקון בגודל 30/25 סנטימטר או מעל נייר אפיה
טיפ –
ממליצה לשרטט מעל הנייר את המידה הרשומה מעל ולפתוח את הבצק בידיים עד שיגיע למידה ששירטטנו
מזלפים מעל הבצק טחינה גולמית וסילאן ומורחים אותם עם מרית
מפזרים מעל קוקוס ובראס ומגלגלים את הבצק לגלילה
מניחים את הגלילות על גבי משטח עם נייר אפיה וחותכים אותם עד 1/2 מגובהן
אופים את הגלילות כ40 דקות או עד הזהבה
מצננים ומפזרים אבקת סוכר