1 קילו קמח לחלה. | |
2 כפות שמרים יבשים. | |
3 כפות סוכר. | |
חצי כוס שמן זית | |
1 כף מלח | |
בין 2 ל 3 כוסות מים | |
. | |
ציפוי : | |
ביצה מעורבבת עם מים,קורט מלח,קורט סוכר. | |
סומסום |
לקערת המיקסר לנפות קמח,להוסיף,שמרים,סוכר ולערבב,להוסיף את שאר החומרים פרט למלח ומים ולערבב.
להוסיף מלח ומים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעיבוד,
להתפיח את הבצק כשעה עד להכפלת נפחו.להוריד נפח ולהתפיח עוד רבע שעה.
ליצור צורות,להתפיח,למרוח ביצה,לפזר סומסום.
אפייה ב200 מעלות עד להזהבה.
לצנן על רשת ולטרוף