Share with:


חלבי

אופן הכנה

שחר שולמית
מרכיבים לבצק…
4 כוסות (560 גרם) קמח
12 גרם אבקת אפייה
כוס (240 מ"ל) שמן קנולה
כף שטוחה מלח
2 מכלים (400 גרם) יוגורט
מלית…
טבעות זיתים
גבינת פרמזן מגורדת
ציפוי…
ביצה טרופה ושומשום

אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות
שמים את כל מרכיבי הבצק בקערה גדולה ומעבדים ידנית עד לאיחוד…משהים את הבצק רבע שעה למנוחה ואפשר להתחיל לעבוד
יוצרים מהבצק כדורים אחידים…מידת של 1/8 כוס אוניברבלית מחוקה… משטחים כל כדור לעיגול על גבי נילון משומן ומניחים במרכזו זיתים ומעט פרמזן סוגרים את הבצק למעין נקניק
ומניחים אותו בתבנית משומנת בספריי… מברישים בביצה הטרופה ומפזרים שומשום… אופים כ-20 דקות עד הזהבה
יוצא 40 יחידות
בתאבון😋

לחמניות מיני זיתים ופרמזן_מתכון של שלומית שחר
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים