Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית תוספות
קטגוריות סלטים
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
סלט או סימן לראש השנה או אולי כתוספת לאורז עוף או בשר בסופו של מתכון בכל שילוב היא מנצחת

מצרכים…
800 גרם לוביה
6 בצלים בינוניים
3/4 כוס שמן (159 גרם)
2 כפות חומץ בלסמי
4 כפות סילאן
2 כפיות מלח (1 לבישול הלוביה ו1 לתיבול הבצל)
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה גרוסה

אופן ההכנה…
משרים את הלוביה במים יום קודם
שוטפים ומבשלים אותה עם מים ומערבבים מידי פעם עד שהיא מתרככת
(זה לוקח לפחות 1/2 שעה)
לקראת סיום הבישול מוסיפים למים כפית מלח ומבשלים את הלוביה עוד כמה דקות
מסננים את הלוביה מהנוזלים ושוטפים אותה היטב
קולפים וקוצצים את הבצלים לרצועות ומטגנים אותו עם השמן והתבלינים עד הזהבה
מוסיפים לבצל את השעועית ומבשלים אותם יחד עוד מספר דקות
הערה – מתקבלת כמות גדולה לכן מקפיאים חלק ומשתמשים בזה כתוספת לאורז או מנת בשר ועוף ומתענגים

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

לוביה – שעועית_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים