Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

*חומרים*
5 ביצים+ קורט מלח
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1.5 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כוס שוקלד ציפס

*הרטבת העוגה*
3 כפות מייפל מדוללות עם 3 כפות מים חמים

*ציפוי*
אפשר רק אבקת סוכר
*או*
1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב לקבלת קרם אחיד.

*הכנה*
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף סוכר ושמן.
לסירוגין להוסיף מיץ תפוזים וכל החומרים היבשים שאת הכל נערבב בקערה אחת.
לקבלת בלילה אחידה.

*אפייה*
בתבנית 24/26
בטמפרטורה של 160 מעלות טורבו,עד לקבלת קיסם יבש.
לשפוך מעל את סירופ המייפל הקר.
כשהעוגה קרה לצפות בקצפת
באהבה ענקית
אורנה ועלני💕💕💕💕💕

עוגת אגוזים ושוקולד צי'פס בחושה, עטופה בקצפת💕_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

444 מתכונים