Share with:


בשרי

אופן הכנה

גירסה לכרוב ממולא בשר/ מפורק

מצרכים :
500 גרם בשר טחון
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
1 כף שמן
1 כף רסק
1 כף פפריקה
1 כפית בהרט או ראסאלחנות
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כפית סילאן או דבש
3/4 כוס אורז שטוף (אין צורך לבשל )
1 כרוב בינוני חתוך גס
נקי ושטוף .

בקערה:
2 כוסות מים רותחים
רבע כפית מלח
1 כפית מרק עוף
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 כפית סילאן או דבש
קמצוץ פלפל שחור
חצי כפית כורכום

הרכבה והכנה :
בסיר רחב ועבה מזהיבים את הבצל החתוך לרצועות וכף שמן מוציאים מהסיר לקערה .
אל תוך הסיר מוסיפים כפית שמן נוספת וצורבים את הבשר הטחון עד שנהיה זהוב
מוסיפים תבלינים ,רסק ,סילאן,אורז
מערבבים היטב.
משמנים תבנית פיירקס בינונית
מסדרים שכבה של כרוב(שליש)
מעל הכרוב
מפזרים מחצית מהבשר
ומחצית מהבצל המקורמל
שכבה שניה מפזרים מעל
שליש מהכרוב
ומחצית מהבשר
ומחצית מהבצל המקורמל
ומפזרים את הכרוב מעל הבשר והבצל
ומעל כל זה יוצקים את הרוטב
מכסים בנייר אפיה ומעל בנייר כסף
מכניסים לתנור מחומם ל210 מעלות כשעה !
להוריד נייר להוריד ל190 מעלות ולהזהיב 20 דקות
וזה מוכן !

בתאבון אסתי ❤️

כרוב ממולא בשר/ מפורק_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

349 מתכונים