Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית… מידות אוניברסלית
מתקבלות 30 יחידות תלוי בגודל החטיף

מצרכים…
1/3 כוס קקאו
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
כוס יין אדום מתוק
1/2 כוס מים
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס ליקר שוקולד
1/2 כוס סילאן
250 גרם קמח מצות
כוס אגוזי מלך גרוסים

אופן ההכנה…
מניחים בקערה את קמח המצות ואגוזי המלך
בסיר מרתיחים את שאר המצרכים עד לרתיחה ויוצקים את זה על גבי קמח המצות ומערבבים עד לאיחוד
לוקחים כמות כמו לקובה ולוחצים אותה בכף היד למעין קציצה מאורכת
וממלאים בזה את השקעים בתבניות הסיליקון היעודיות מפלסים את המסה וחותכים עודפים
ומקפיאים לפני חילוץ
(בהעדר תבניות סיליקון מכינים מהמסה כדורים קטנים)
מצרכים לקישוט…(אופציונלי)
מתקבלות 32 יחידות
150 גרם שוקולד לבן
1.5 כפות חמאת בוטנים

אופן ההכנה …
בבן מרי ממיסים את השוקולד וחמאת הבוטנים עד לאיחוד
ממלאים בכל שקע כפית מהמסה וחובטים מעט את התבנית כשהיא מונחת מעל משטח כדי לפלס את המסה ומקפיאים כשעה
(מכינים עוד סבב מהקישוטים)
מצמידים כל קישוט שוקולדי לחטיף במעט שוקולד למריחה

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

חטיף שוקולדי מקמח מצות ואגוזים בעיטור מדליק וללא אפיה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים