Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

קטגוריית דגים
קטגוריית פסח
שחר שולמית

מצרכים…
דג סלמון שלם (1.700 קילוגרם)
צנצנת צי'מיצ'ורי (190 גרם)
צנצנת בצלצלי פנינה כבושים (350 גרם)
כפית מחוקה מלח
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
1/2 כוס שמן (105 גרם)
1/3 כוס מיץ לימון (80 מ"ל)

אופן ההכנה…
מורידים לדג את העור וחותכים אותו לחתיכות
מניחים את הדגים במסננת ושוטפים אותם היטב
שמים את הדגים בתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפיה
מערבבים עם הצ'ימיצו'רי והתבלינים ומורחים את הדגים
מסננים את הנוזלים מצנצנת הבצלצלים ומפזרים אותם מעל הדגים
משאירים את הדג עם התיבול 60 דקות לספיחת הטעמים
אופים את הדגים מכוסים בנייר אפיה על חום של 170 מעלות כ45 דקות מסירים את נייר האפייה ואופים עוד 15 דקות

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

דג סלמון עם בצלצלי פנינה ברוטב צ'ימיצו'רי_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים