Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
8-10 חתיכות פילה דג
ללא קוצים (בקלה,אמנון)

לבלילה:
תבלינים: כמון .פלפל שחור גרוס מעט צילי חריף.מלח .שום גבישי
1 כוס ורבע סודה מוגזת לפי הצורך ! מערבבים את כל מרכיבי בלילת טמפורה והתבלינים מעט מכל תבלין מוסיפים סודה מוגזת לפי הצורך עד לקבלת מרקם כמו טחינה .

לקימוח הדג:
1 כוס קמח

אופן הכנה:
* שוטפים היטב מנגבים את הדג משאריות המים .

* מקמחים את הפילטים
ומנערים משאריות הקמח .

* טובלים את הדג המצופה בקמח בבלילת הטמפורה

* מטגנים מיד בשמן עמוק עד הזהבה.

להכנת פרוסות חציל :
חותכים חציל לפרוסות דקות מצפים בקמח בלילה ומטגנים

לכרובית :
חותכים את הכרובית לפלחים שולקים במים כ 5 דקות
מנגבים מצפים בקמח ובבלילה ומטגנים

בתאבון אסתי❤️

דג /חציל/כרובית בטמפורה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

321 מתכונים