מצרכים :
8-10 חתיכות פילה דג
ללא קוצים (בקלה,אמנון)
לבלילה:
תבלינים: כמון .פלפל שחור גרוס מעט צילי חריף.מלח .שום גבישי
1 כוס ורבע סודה מוגזת לפי הצורך ! מערבבים את כל מרכיבי בלילת טמפורה והתבלינים מעט מכל תבלין מוסיפים סודה מוגזת לפי הצורך עד לקבלת מרקם כמו טחינה .
לקימוח הדג:
1 כוס קמח
אופן הכנה:
* שוטפים היטב מנגבים את הדג משאריות המים .
* מקמחים את הפילטים
ומנערים משאריות הקמח .
* טובלים את הדג המצופה בקמח בבלילת הטמפורה
* מטגנים מיד בשמן עמוק עד הזהבה.
להכנת פרוסות חציל :
חותכים חציל לפרוסות דקות מצפים בקמח בלילה ומטגנים
לכרובית :
חותכים את הכרובית לפלחים שולקים במים כ 5 דקות
מנגבים מצפים בקמח ובבלילה ומטגנים
בתאבון אסתי❤️