Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם שוקולד מריר
60 גרם חמאה
1/3 כוס שמן
להמיס יחד
2 כוסות סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל

לערבב יחד
להוסיף את השוקולד ולערבב
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 1 כפות קורנפלור
1 כוס קמח
קורט מלח

להוסיף ולערבב
להעביר לתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה. לאפות בתנור שחומם ל170 מעלות ולאפות כ40 דקות עד שהקיסם יוצא עם פירורים. לקרר שעה ולחתוך לאצבעות.

אצבעות פאדג׳ שוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים