Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
250 גרם בשר טחון
תחתיות גדולות של ארטישוק
בצל מגורד
פלפל,
מלח,
כורכום רבע כפית,
כף גדושה מרק עוף
לימון פרוס
שמן זית
לעשות עיסה של קציצה בשר טחון , תבלינים
בצל מגורד לתת לעיסה לנוח 20 דקות להניח בתוך תחתית הארטישוק קציצה למלא לטבול בקמח מצה ואחר כך בביצה ולטגן משי הצדדים (בצלחת עם הביצה הטרופה מוסיפה מעט מים זה לא צורך הרבה שמן ) אחרי שטיגנו את תחתיות הארטישוק מניחה בסיר שטוח ממלא מים עד לגובה הארטישוק עם כל התבלינים מלח פלפל כורכום ומרק עוף פורסת לימון ומפזרת בתוך הסיר ומוסיפה 2 כפות שמן זית מבשלת על אש בינונית – נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים לקראת הסוף מפזרת מעל פטרוזיליה אם רוצים יותר חמוץ אפשר להוסיף כף מיץ מלימון מעדן

תחתיות ארטישוק ממולא בבשר_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים