Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים לכ-28-30 רוגלעך:
1 חבילת בצק שמרים פריך-מתוק – מוצר קנוי
5 כפות סירופ מייפל אמיתי איכותי בקערה קטנה
תבנית תנור גדולה + נייר אפייה
1 ביצה טרופה
שומשום – למי שאוהב

ההכנה:
1. פרוסים יריעה מ-1/2 מהבצק שמרים על משטח העבודה.
מחלקים את היריעה ל-2 חלקים שווים לאורך.
יוצרים משולשים עם סכין/גלגלת בכל יריעה.

2. בקערה קטנה מכניסים את סירופ המייפל ומברישים עם מברשת סיליקון בקלילות על כל משטח משולש הבצק.
(אפשר למרוח בעדינות שכבה דקה את סירופ המייפל על משולשי הבצק).

3. מגלגלים כל משולש מהחלק התחתון הרחב כלפי מעלה לחלקו הצר, ככה נוצר הרוגלעך.
ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

4. חוזרים על הפעולה עם ה-1/2 השני של הבצק שמרים על משטח העבודה.

5. מברישים על הרוגלעכים ביצה טרופה ולמי שאוהב מקשטים קצת עם שומשום – לא חייב.

6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 20-25 דקות עד שהרוגלעכים מתייצבים יפה ומשנים את צבעם לזהוב.

7. מוציאים ומצננים, מאחסנים בקופסא אטומה בטמפ' חדר עד כ-4 ימים.
ניתן להקפיא לא יותר משבוע ולחמם לפני הגשה….

רוגלעך מייפל
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים