Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חצי קילו דג טחון
1 בצל מגורד,
כוסברה קצוצה דק,


מוסיפים
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם,
מלח,
מעט כמון,
מעט כורכום,
פלפל שחור
פפריקה מתוקה

מכינים רוטב:
מחממים סיר רחב עם
2 כפות שמן,
1 גמבה אדומה,
1 פלפל ירוק חריף,
5/6 שיני שום,
חצי חבילה כוסברה קצוצה

מטגנים מעט ומוסיפים
3 עגבניות חתוכות לפרוסות
1 כף רסק עגבניות
1 כוס מים

מתבלים ב
מלח,
פפריקה מתוקה,
פלפל שחור,
מעט כמון
1 כף סוכר ומערבבים.

כשהרוטב מתחיל לבעבע מניחים את הקציצות בתוכו בעדינות זו לצד זו, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים הכל יחד במשך כ-30 דקות

קציצות דגים
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

43 מתכונים