Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי שרוול של פתי בר טחון דק לפירורים
50 גר חמאה מומסת
לריבה:
2כוסות פירות יער קפואים
כוס סוכר
2כפות מיץ מלימון
חצי כוס מים
לקצף גבינה:
1שמנת מתוקה
2כפות סוכר
1גבינה לבנה 250גר
2כפות פודינג וניל
הכנה :
פרורים:
מערבבים פתי בר עם חמאה מומסת שיצאו פרורים.
לריבה:
לוקחים סיר שמים מים, פירות יער, סוכר ועל האש בנונית כל פעם מערבבים כשיוצא סמיך מוסיפים מיץ לימון מערבבים ועוד 2דק על הגז מוצאים מקררים בחוץ.
הכנת קצף גבינה:
מקצפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצף יפה מוסיפים גבינה לבנה מערבבים .
מרכיבים מנה:
לוקחים כוסות שמים למעטה פירורים 3כפות מעל ריבה ומממלאים עם קצף גבינה ומעל ריבה כפית ובצדדים מפזרים קצת פירורים שנישארו .למקרר ללילה
בתאבון

קינוחי כוסות עם ריבה ביתית וקצף_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

92 מתכונים