Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
1 ק"ג קמח
2 כפות חומץ
כף סוכר
כפית מלח
מים כמה שניכנס
200 מרגינה

אופן ההכנה:
1 לשים בקערה קמח מלח סוכר חומף ומים כמה שניכנס וללוש לבצק רך וגמיש
2 לחלק את הבצק ל-4 כדורים ולקמח אותם
3 לוקחים כל כדור בניפרד ולרדד אותו ככל האפשר לחלק את המאגרינה לכל כדור 50 ג"ר למרוח על העלה הייטב ולקפל לריבוע ולהכניס למקרר לשעה
4 להוציא מהמקרר לרדד שוב ככל האפשר ולקפל ושוב למקרר לשעה
ככה 3-4 פעמים (לא להוסיף מרגרינה כל רידוד רק פעם אחת )
5 ניתן להקפיא אם לא רוצים להשתמש בהכל
6 מחלקים כל כדור ל6-7 כדורים מרדדים לעלה דק
7 מחממים מחבט שמים מעט חמאה או מרגרינה ושמים את הקהי עד להזהבה והופכים
8 שמוציאים מפזרים סוכר וזוללים

קהי – לחם עירקי
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

129 מתכונים