Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר מספר 5 כ 2 ק"ג
לטגן את הנתח בשלמותו בשמן זית כאשר נסגר להוסיף מים ועלי דפנה לבשל על אש נמוכה כ 3 שעות
להוציא מן המים להכניס לפריזר לחצי שעה כאשר מתקרר נוח יותר לפרוס אותו לפרוסות יפות
לטגן 2 בצל קצוץ עד שנהיה שקוף
להוסיף לסיר כוס יין אדום, כוס מים, חצי כפית פפריקה, כפית מלח, מעט אגוז מוסקט מגורד, רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון
להוסיף את הבשר ולבשל עד שהנוזל מצטמצם אפשר להוסיף פטריות/ערמונים

צלי בשר ביין_מתכון של זהבה אבילחאק – מאסטר מתכונים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

143 מתכונים