Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס וחצי סוכר
גרידת תפוז
גרידת לימון
כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
כוס מיץ תפוזים ( אני סחטתי תפוז)
מיץ מחצי לימון
ההכנה-
מפרידה ביצים מקציפה
מוסיפה כוס סוכר
בקערה נפרדת חלמונים וחצי כוס סוכר מערבבת עם מטרפה
מוסיפה שמן. מיץ תפוזים ומיץ לימון
ואז את הקמח
לוקחת מהחלבונים מעט כל פעם ועם המטרפה מערבבת בעדינות עד שכל התעורבת יחד.
אופה בחום של 180 מעלות
כ-50 דקות
תבנית לא מושמנת
אחרי האפיה מניחה על בקבוק עד שמתקררת העוגה הייטב
מנתקת בעזרת סכין בעדינות
בהצלחה 🌺

עוגת תפוז_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

87 מתכונים