Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון של אופירה פחימה יחיא האלופה יצאה טעימה בטירוף

מצרכים:
7 ביצים
6 כפות מלאות דבש
כ1/4 צנצנת דבש של 500 גרם
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
מעט ציפורן
1 וחצי כפיות סודה לשתיה
1 כוס שמן קנולה
1 כוס קפה שחור ( מידת חד פעמי שתייה חמה)
2 ורבע כוסות קמח ( מידת חד פעמי שתייה חמה)
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה:
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר
בקערת החלמונים לשים חצי כוס סוכר ולטרוף במטרפה ידנית
להוסיף 6 כפות מלאות דבש
1/4 צנצנת של 500 גרם
ולהמשיך לטרוף.
לשפוך כוס קפה חם ולטרוף
ולהוסיף כוס שמן ולטרוף ושוב לטרוף
להוסיף את היבשים:
קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ציפורן והקינמון
להמשיך לטרוף היטב
לקחת מעט מקצף החלבונים ולטרוף טוב
עכשיו להוסיף, את יתרת החלבונים ולטרוף עד שהכל יתערבב

לחמם תנור ולאפות שעה ב170 מעלות

מתכון : נדיה סוויסה