Share with:


חלבי

אופן הכנה

🌷🌷
😊 סימן קטן בתגובות ותמשיכו לצפות בפוסטים 👍

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001247086444

מתכון…הכי פופולרי, מוצלח ומומלץ.

חומרים: מדוד בכוסות מידה.
750 ק"ג גבינה 9%
1.5 כוסות סוכר
6 ביצים XL
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות גדושות קורנפלור
גרידת לימון
2 שקיות סוכר וניל

חומרים לתחתית העוגה:
1 1/4 כוסות קמח
80 גר' חמאה רכה
1 חלמון
1 כף גדושה ..שמנת חמוצה
1 וניל
******
לערבב את כל החומרים, לשטח בתבנית משומנת, לאפות 10 דקות …בחום 180 , ולהניח בצד עד לשימוש.

להפריד את הביצים ..החלבונים בקערת המיקסר והחלמונים בקערה נפרדת.

להתחיל להקציף את החלבונים במהירות גבוהה…כשתי דקות…להוסיף 1 כוס סוכר בהדרגה ….להקציף עד קבלת קצף יציב אך לא קשה !!!

לקערת החלמונים להוסיף 1/2 כוס סוכר…והוניל ..להקציף במקצפה ידנית לקבלת קצף בהיר .
להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב את כל החומרים עד לקבלה בלילה חלקה.

להוסיף את החלבונים לקערת הגבינות במספר פעמים בתנועת קיפול .

לצקת את הבלילה לתבנית על הבצק שאפינו…
להניח בתבנית .

להניח את התבנית במדף התחתון…

לאפות 10 דקות בחום 180 …

להנמיך את החום ל-110 .. לכוון שעון ל-90 דקות..
בסיום להשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה עם תנור כבוי…רצוי לא לפתוח את דלת התנור.

הערות :
*****להניח תבנית מים בתחתית התנור .
אני שמתי תבנית אינגליש עם מים באותו מדף של העוגה.

***** אפשר לאפות ללא תחתית
***** להגביה את שולי התבנית ע"י נייר אפיה,
במידה והתבנית שלכם לא גבוהה

**** העוגה שלי קיבלה סדקים כי התחלתי באפיה גבוהה מאוד בטעות ,….אפשר לכסות עם קצפת…

בהצלחה!!!🌷🌷🌷

עוגת גבינה קלאסית
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

120 מתכונים