Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
2 כוסות קמח
כוס ו 3/4 סוכר
5 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות נס קפה מגורען
1 שקית סוכר וניל
2 כפיות תמצית וניל
כוס חלב
כוס שמן
100 גרם אגוזי לוז גרוסים
100 גרם שוקולד מריר מגורד

קרם שוקולד :
100 גרם שוקולד מריר
כף חמאה כפית גדושה אבקת סוכר

ממיסים הכל יחד מעל בן מארי ( אמבט מים ) עד קבלת קרם אחיד

מקציפים את החלבונים עם הסוכר ,והסוכר וניל לקצף מבריק ויציב
שמים בקערה אחרת את החלמונים ,השמן, החלב ותמצית הוניל מערבלים קלות
מוסיפים את הנס קפה, הקמח והאבקת אפיה וממשיכים לערבל
להוסיף את השוקולד מגורד והאגוזי לוז מערבבים לתערובת אחידה
מקפלים את החלבונים עם תערובת העוגה
שמים בתבנית אפיה עגולה משומנת אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 45 -50 דקות
מצננים את העוגה ומורחים מעל את קרם השוקולד

***** אפשר לקשט באגוזים לוז גרוסים.

עוגת אגוזי לוז ושוקולד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים