Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק סוכר מוכן
קורנפלור
קיסמים
מרציפן-שקדים טחונים עם סוכר בצבעי מאכל שונים

מפזרים מעט קורנפלור על משטח עבודה

לשים את בצק הסוכר על המשטח עם הקורנפלור ,עד לקבלת בצק רך

הערה:
בצק סוכר זהו חומר גמיש שניתן לעיצוב , עשוי בעיקר מג'לטין וסוכר.
החומר מתייבש לאט ושומר על צורתו לאחר ייבוש.
שמו הנפוץ RFM.

– מרדדים דק ויוצרים עיגולים ב 2 גדלים שונים -ראה תמונה

– מניחים קיסם בצד העיגול הגדול –

מגלגלים ופותחים את העלה

– אפשר להשתמש ביותר עיגולים בגדלים שונים וליצור צורה יותר עשירה
– יוצרים כדור מבצק השקדים בצבע שרוצים

– מכניסים בראש השושנה או מדביקים בצידי העלה -כל אחד והדמיון שלו