Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס שמן ( חד פעמי שתיה חמה – 200 מ"ל)
כוס סוכר
כוס מים
3 א. אפיה
3 סוכר וניל
קורט מלח
3 כפות שומשום
2 כוסות קמח שקדים
קמח כמה שנכנס.( בערך קילו)

להתחיל ב- 5 כוסות קמח ולהוסיף
בהדרגה אם צריך עוד להוסיף מעט.
בצק רך ונעים.
להניח על משטח מקומח
לרדד לעלה דק . ולחתוך לריבועים
כל ריבוע מחוררת עם מזלג.

תנור שחומם מראש

180 מעלות כ- 25 דקות

עוגיות מרוקאיות פרווה מקמח שקדים וקמח רגיל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים