Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרנג כוס חלבונים2 כוסות סוכרקורט מלחכפית חומץכף מיץ לימון.זמן אפיה - טורבו 90 מעלות - שעתיים וחצי שלוש עד שמתנתקים.מה עושים עם החלמונים? הנה כמה מתכוניםhttps://m.facebook.com/groups/1463007550397026?view=permalink&id=1489659274398520

פורסם על ידי ‏תכלת אזולאי‏ ב- יום רביעי, 8 באפריל 2020

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
כוס חלבונים
2 כוסות סוכר
קורט מלח
כפית חומץ
כף מיץ לימון.
זמן אפיה – טורבו 90 מעלות – שעתיים וחצי שלוש עד שמתנתקים.

מה עושים עם החלמונים? הנה כמה מתכונים…

חלמונים חלמונים חלמונים

נשארו לכן חלמונים?
הנה כמה מתכונים ברצף

#עוגיות קוקוס :
6 חלמונים
להקציף על כוס סוכר
עד שיתקבל קצף בהיר
מוסיפים 4.5 כוסות קוקוס
משהים את העיסה לרבע שעה בקירור להתייצבות
ומעצבים כדורים, אגסים,
לא ניתן לזילוף!
אופים בחום של 170 מעלות – 13-15 דקות

#עוגיות אגוזים:
להקציף 4 חלמונים עם חצי כוס סוכר,
להוסיף מעט קינמון
2.5 כוסות אגוזים
חצי כוס קוקוס
לערבב הכל ביחד
להכין כדורים
להכניס לעטרות
ולאפות
170 מעלות 15 דק

#מיונז:
להקציף 3 חלמונים לקצף בהיר
להתחיל לזלף 2 כוסות שמן לאט לאט תוך כדיי הקצפה
להגיע למרקם סמיך
להוסיף 3 כפות לימון
אפשר להשביח עם כפית חרדל דיז׳ון.
לשמור בקירור

#אלפחורס
2 כוסות קורנפלור
כוס וחצי קמח
200 גרם חמאה רכה
כוס וחצי אבקת סוכר
4 חלמונים
2 כפיות אבקת אפייה
3 כפות חלב
גרידת לימון או תפוז
כף תמצית וניל

מקציפים חמאה ואבקת סוכר
מוסיפים את שאר החומרים
מעבדים לבצק רך
מרדדים וקורצים עיגולים
אופים 170 מעלות 10 דקות

#מעטפת לחלות לחמניות
עוגות בריוש פחזניות
מערבבים 4 חלמונים
2 כפות דבש
כפית שמן
מעט מלח
טורפים הכל
מכניסים למארז קוביות קרח
ומקפיאים
מוצאים קוביה בכל פעם שיש לנו אפיה שמחכה להברשה מבריקה ויפה מלמעלה .

מתכוןמתכון