Share with:


בשרי

אופן הכנה

שמעתם …? אז הנה לכם מתכון מושלם 🙂 ניתן למלא בכל מה שנשאר לכם מהשבת במקרר.

בקערה לערבב ידני :
1/2 ליטר מים חמימים
כף שמרים יבשים
כף סוכר
להמתין 5 דקות ולהכניס 3 כוסות קמח וכפית שטוחה מלח.
לערבב היטב ללא גושים זה חשוב .
לכסות ולהתפיח כחצי שעה .
על מחבת טפלון רק בפעם הראשונה למרוח מריחה של שמן ולנגב בניר מגבת .אין צורך בשמן על המחבת יותר !!
למלא מצקת ולשפוך מהבלילה על המחבת להמתין דקה עד למראה בועתי ולמלא בשוארמה ולהדק כשזה חם…. זה נסגר בקלות.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עטייף / לחוח ממולא בשוארמה__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1018 מתכונים