Share with:


בשרי

אופן הכנה

300 גרם כבד לצלות ולהכשיר
300 גרם ריאות להרתיח לפני
פרגיות
חזה עוף
שוארמה
קרשה
לבבות להכשיר
רבע קילו טחול ( לא חייב)
חופן מכל סוג .

בסיר רחב ושטוח נחמם 1/4 כוס שמן בקערית :ראש שום טרי וכתוש, כף פפריקה חריפה כף פפריקה מתוקה , 1/2 כוס חומץ,2 כוסות רסק עגבניות,מלח לפי טעמכם, כפית מלאה כמון ,כפית מלאה כרוויה.לערבב הכל יחד וכשהשמן חם חם לשפוך את התערובת לשמן ולבשל כ10 דקות .
להוסיף רבע כוס מים ולערבב טוב …
אחרי 10 דקות שוב מעט מים על מנת להוציא את מתיקות הרסק לשפוך את כל הבשר שהכשרנו וחתכנו לחתיכות קטנות לבשל עד שהבשר מוכן חלה ליד ומי צריך יותר

מצ'ומה – מאכל טריפוליטאי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

802 מתכונים