Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

3 ק"ג עגבניות
שמה במים רותחים
מקלפת. וחותכת לקוביות
שמה בסיר עם שום ופלפל חריפים
לפי הטעם ( עכשיו הפלפל חריף)
מבשלת על אש נמוכה
וכל פעם מועכת עד שנספגים
המים.
מכינה בצלחת – פפריקה
מתוקה / חריפה ומלח.
שופכת על העגבניות
וממשיכה למעוך . בודקת
אם יש צבע יפה ואם חסר
פפריקה . מלח ושמן להוסיף מעט
לוקח זמן אך שווה
מכינה כמות ומחלקת לקופסאות
מקפיאה. לפי הצורך מוציאה.

מטבוחה ביתית חריפה💗_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

60 מתכונים