Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤

🥖🥖
לחם שטוח וקריספי..רצוי להכין עם "קמח לחם" מעניק טעם נפלא ואיכותי יותר…
.לאור המצב אפשר לערבב סוגי קמחים שיש

חומרים:
3.5 כוסות קמח
1 +,3/4, כוס מים
1 כף שמרים
1 כפית סוכר
1/2 כף מלח
3 כפות שמן

אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר לשים את כל המרכיבים…ללוש עד לקבלת בצק אחיד,….מתקבל בצק דביק …אם הוא קשה להוסיף מים בהדרגה.
לכסות ולהתפיח כשעה.

לאחר ההתפחה לקחת קערה עם מים להוסיף טיפה שמן.
להרטיב את הידיים, לקחת חצי מהבצק בידיים לעצב כדור, לטבול אותו במים , להניח בתבנית על נייר אפייה….למתוח את הבצק לעיגול ..או כמו בתמונה….
להתפיח שוב 20 דקות ,ולאפות בחום 200 מעלות בטורבו ..כ-15 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה !!🌷

לחם גאורגי
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

126 מתכונים