Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מתקבלות 36 יחידות
(משתמשים בטארטלטים מוכנים של 24 יחידות באריזה)

מצרכים לקרם לימון שקדים…
50 גרם מיץ לימון
גרידה מלימון אחד
50 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
2 ביצים גודל לארג'
75 גרם סוכר
75 גרם אבקת שקדים

אופן ההכנה…
בקופסא קטנה עם מכסה שמים את מיץ לימון וגרידת לימון ומרתיחים אותם במיקרוגל
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לאיחוד
מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את פעולת המיקסר למינימום ומוסיפים לקצף את אבקת השקדים ואת מיץ הלימון עם החמאה ומערבלים עד לאיחוד ולא יותר (המסה יורדת מנפחה וזה בסדר)
יוצקים לכל טארטלט מידה של כף מדידה מהמסה
אופים את הטארטלטים 15 דקות בחום של 140 מעלות

מצרכים לרושר ספירלה…
(מכינים יום קודם)
140 גרם שוקולד מריר
100 גרם פיצפוצי שוקולד
180 גרם מחית פרלינה (או חמאת בוטנים)
200 גרם אגוזי לוז קלופים וקלויים
100 גרם גליליות

אופן ההכנה…
בבן מרי ממיסים את השוקולדים עם הפרלינה עד לאיחוד
במעבד מזון טוחנים את אגוזי הלוז היטב
מוסיפים להם את הגליליות וטוחנים עוד כמה פולסים עד למסה פירורית
מאחדים את 2 המסות ומערבבים
יוצקים את המסה לתבניות הסיליקון ומקפיאים לילה לפני חילוץ
מניחים את הרושר מעל קרם הלימון ומפזרים מסביב פקאן מסוכר קצוץ דק
מקשטים לפי טעמכם

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

טארטלטים במלית קרם לימון שקדים ורושר ספירלה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

355 מתכונים