Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק שמרים בשני גוונים
קילו קמח
שקית שמרים
כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה
4 ביצים
מים פושרים לפי הצורך
בערך כוס ורבע.
ללוש לבצק חלק ונוח לעבודה.
לחלק את הבצק ל 2 .
בחלק אחד להוסיף 4 כפות קקאו
2 כפות קינמון טחון, ולהמשיך ללוש, תוך כדי להוסיף 4 כפות שמן , ללוש עד קבלת בצק חום.
להשהות להתפחה עד הכפלת נפח .
להניח על תבנית נייר אפיה.
ליצור מאפים להניח על התבנית להתפחה 25 דקות.
לפני שמכניסים לתנור למרוח ביצה.
אפיה ב 180 מעלות עד להזהבה
הערה: ממליצה לכן לפעם הראשונה להכין חצי מכמות הבצק.
סירופ סוכר
להכניס לסיר קטן
2 כוסות סוכר
כוס מים
לערבב לבשל 10 דקות על להבה
קטנה.
לאחר מכן להוסיף כף מיץ לימון טרי ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות
לחתוך רצועות מהעלה כפי שהעלתי , ומהרצועות לעשות שתי וערב, לאחר מכן לחבר את הקצוות שנותרו להרים את העיצוב להפוך ולהכניס לתוך תבנית שקעים.
מרדדים 2 עלים בצק לבן, עלה אחד בצק חום.
מניחים בצק לבן ומעל בצק חום ומעל לבן,חותכים רצועות ועושים שתי וערב

בריוש שמרים פטריות בשני גוונים_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

64 מתכונים