Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
8 שוקי עוף
2 בצלים
2 כפות שמן
4 גבעולי כרפס
תבלינים :
מלח
מרק עוף
כורכום
חופן כוסברה
כף סילאן

אופן הכנה :
לחתוך בצלים לקוביות ולהזהיב אותן עם 2 כפות שמן
להוסיף את נתחי העוף ולהזהיב אותם משני הצדדים. ביחד עם הבצל הזהוב .
להוסיף כרפס חתוך לרצועות חצי כפית כורכום מעט מלח כפית מרק עוף
כף סילאן. לערבב היטב
לכסות במים עד גובה העוף
לבשל חצי מכוסה כשעה וחצי
לקראת הסוף מפזרים כוסברה ובתאבון .

תבשיל עוף וכרפס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

331 מתכונים