Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכל התחיל מהחלה
היא היתה כל כך רכה וטריה
הייתי חייבת להביא הביתה
התלבטות- פרנץ׳ טוסט או שקשוקה
גילוי יו אגס במקפיא
ברור ששקשוקה!
הבית כמעט ריק אבל היה בדיוק מצרכים לשקשוקה קלאסית
טיגון בצל, פלפל מתוק, שום
הוספת תבלינים:
מלח
פלפל
כמון
פפריקה מעושנת
צ׳ילי
פחית עגבניות שרי מקולפות
כף רסק
מעט מים
ביצים
כיסוי
בישול לצמצום
אכלנו עם:
החלה המדהימה
חמוצים
קוטג׳ בהכנה ביתית (תגידו אם תרצו מתכון)
טחינה לימונית וסמיכה

שקשוקה_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

42 מתכונים