Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחתוך תפוחים לקוביות
במחבת להמיס 100 גר חמאה
להוסיף את התפוחים ולערבב
להוסיף שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר דמררה
ומעט קינמון
להמשיך לבשל 10 דקות
לקרר ולסנן את הנוזלים

בצק
100 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
3/4 כוס אבקת סוכר
3/4 כוס קמח

לעבד היטב את הבצק וכל פעם לפורר
כדי שיתקבלו פרורים
להוסיף אגוזים קצוצים
לסדר בכלי פיירקס את התפוחים
ומעל לפזר את פרורי הבצק
לאפות בטורבו 180 מעלות עד להזהבה
לפזר אבקת סוכר
להוציא לצלוחית עם כף


בתאבון

קרמבל תפוחים חם לקינוח_מתכון של די שיקר
די שיקרספר המתכונים של
מתכון של

די שיקר

30 מתכונים