Share with:


חלבי

אופן הכנה

250 גר מסקרפונה
כפית מחית וניל
2 כפות אבקת סוכר
2 שמנת מתוקה
כף אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב

להקציף שמנת עם אבקת סוכר להנמיך מהירות להוסיף את החלב והאינסטנט להוסיף את הגבינה מסקרפונה את המחית וניל חתערובת חלקה
בקערה שתי כוסות מים רותחים
2 כפות ליקר אמרטו
2 כפות נס קפה גרגרים
לערבב היטב
להרטיב 2 יח ביסקוטים מעט להניח בכוסות
לזלף את תערובת הגבינה עם שקית זילוף צנטר כוכב מעל הביסקוטים
לסנן אבקת קקאו מלמעלה

ביסקוויט אחד שלם לטבול באבקת קקאו ..לא חובה

קינוח כוסות טרמיסו
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים