Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לימים שכולם מתוחים בבית
הכנתי 2 קילו ועשיתי הפרשת חלה
שבע"ה החטופים יחזרו והחיילים שלנו יחזרו לשלום, ונדע ימים טובים ושקטים🙏❤️🙏❤️

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1/2 כוס שמן זית/קנולה
כף מלח
2 ו-2/3 מים פושרים.

אופן הכנת הבצק-
בקערת המקסר / או קערה ללישה ידנית
נשים מים
שמרים וסוכר
נוסיף קמח
ונתחיל ללוש, במהירות נמוכה
נוסיף שמן
ובסוף מלח.
נלוש במהירות גבוהה .
(לתת מנוחה כמה דקות ושוב ללוש הייטב).
לקחת קערה משומנת
ולהעביר את הבצק להתפחה של שעה.

רוטב לפיצה-
15 עגבניות ( מקולפות וחתוכות )
אפשר משימורים. אני אוהבת עגבניות טריות
6 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
מלח
חופן עלי בזיליקום .
הכנת הרוטב – נשים הכל במחבת
נבשל מעט את העגבניות
עד שהם מתרכות.
ניתן להתקרר.
נעביר לבלנדר ונטחן לרוטב חלק.

לפיזור –
גבינה צהובה מגורדת
טונה
אנשובי
זיתים
עגבניות שרי
פלפל חריף.

לאחר שהבצק תפח, נחלק את הבצק ל-2 לפיצות גדולות
או ל- 6 קטנות ואישיות.
נרדד את הבצק , נניח בתבנית עם נייר אפיה)
נשים רוטב פיצה
נפזר גבינה צהובה
זיתים.
( אני הכנתי עם כל מיני תוספות לפי בקשה של כל אחד)
ונאפה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
כ-20 דקות.

פיצה מושלמת_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים 👇
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

304 מתכונים