Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

Bread pudding
ברד פודינג
פודינג לחם
איך שלא תקראו לזה
תכינו
קליל
ניצול מעולה של הלחם שלא נאכל אתמול ושכחתם לפרוס ולהקפיא (מה שתמיד קורה לי)
תנור על 180
תבנית באיזה גודל שבא לכם בינוני (השתמשתי ב- 20 על 20 אבל גם עגולה בינונית וגם אינגליש תתאים)
מרפדים בניר אפייה או משמנים קלות
בקערה מערבבים:
1.5 כוסות חלב צמחי
כף קינמון (אם אתם לא משוגעים כמוני אז כפית)
מעט מלח
3 כפות רסק תפוחים טבעי
1.5 כפיות חמאה טבעונית מומסת או שמן קוקוס נוזלי
כף גדושה קורנפלור
1.5 כפות סוכר
קוביות גדולות של חלה/לחם רך מ- 1/2-2/3 כיכר
מערבבים הכל לאיחוד
אפשר להוסיף פירות חתוכים או פירות יער (גם קפואים)
אני הוספתי שוקולד צ׳יפס לבן וחום- טבעוני כמובן
מעל הכל פיזרתי עוד שוקולד צ׳יפס וגם כמה תלוליות ריבת שטרודל תפוחים מעולה
לאפייה ל- 25 דקות עד שמשחים מלמעלה
חמה זאת עוגת כף
קרה אפשר לחתוך לריבועים יפים
היא ממכרת- זהירות!

פודינג לחם_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים 👇
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

43 מתכונים