Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:⚘roz
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
3/4 שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
כף ליקר

קצפת :
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב/ או מיץ
1 אינסטנט פודינג וניל

ג'לי:
1 חבילת ג'לי תות
חצי חבילת תותים

אופן ההכנה:⚘roz
להפריד ביצים להקציף חלבונים(לבן) עם סוכר בהדרגה להוסיף נוזלים לבסוף את הקמח אוסם תופח לשמן פיירקס לאפות 45 דקות חום 150 מעלות
כשהעוגה יוצאת להרטיב עם כוס מים חמימים וכף ברנדי.
לתת לה להתקרר להקציף קצפת עם פודינג וניל וחלב
למרוח על העוגה ולהכניס למקרר חצי שעה .
לחתוך תותים לעיגולים לשים על הקצפת להכין ג'לי תות עם אבקת תות וכוס מים חמים לערבב טוב שהכל ימס ואז לשים חצי מים קרים לערבב מהר ולהניח על התותים לשים את העוגה במקרר⚘roz

עוגת תות קצפת וג'לי_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים