*חומרים*
5 ביצים+קורט מלח.
1 ורבע כוסות סוכר
חצי כוס שמן
גרד ומיץ לימון מלימון שלם+3 כפות מים.
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שקד לבן טחון
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
250 גר גבינת ריקוטה למריחה
200 גר שמנת חמוצה
*ציפוי*
1.אפשר רק אבקת סוכר.
2.סוכר וניל מעורבב עם 2 כפות אבקת סוכר ו400 גר שמנת חמוצה
*הכנה*
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף,1 כוס סוכר,שמן,חומרים יבשים לסירוגין עם מיץ הלימון והמים לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26, להעביר לפי העין 1/3 מהבלילה.לבלילה הנותרת להוסיף רבע כוס סוכר,גבינת ריקוטה,ושמנת חמוצה,לערבב ולהניח מעל הבלילה שבתבנית.
אפייה ב160 מעלות עד להזהבה,לצנן ולצפות באבקת סוכר/שמנת חמוצה.
באהבה אורנה ועלני🙏🙏🙏🙏🙏