Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מחממים תנור לחום של 160 מעלות
תבנית נון סטיק קוטר 22 סנטימטר משומנת ומקומחת

מצרכים…
5 ביצים גודל לאר'ג
כוס סוכר דמררה (200 גרם או סוכר רגיל)
סוכר וניל
3/4 כוס שמן (180 מ"ל)
כוס מיץ תפוזים או מים (240 מ"ל)
1/4 כוס סירופ מייפל (60 מ"ל)
כף מחוקה קפה נמס (4 גרם)
½1 כוסות קמח (210 גרם)
כוס אבקת שקדים (90 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)

אופן ההכנה…
שמים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את הביצים והסוכרים ומקציפים במהירות גבוהה עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים את העוגה כ45 דקות או עד שהיא מוכנה
(בודקים עם קיסם)
מצננים את העוגה לגמרי לפני שמחלצים אותה מהתבנית
מצרכים לזיגוג קפה…
1/4 כוס אבקת סוכר (35 גרם)
1/4 כוס קרם קוקוס (60 מ"ל)
כפית שטוחה קפה נמס אינסטנט (2 גרם)
אופן ההכנה …
מערבבים היטב בקערית קטנה את כל המצרכים עד לאיחוד ויוצקים את הזיגוג עם כפית מעל העוגה
מפזרים מעל העוגה קוקוס מקורמל או רגיל ומתענגים
הערה – ניתן להכין מהבלילה מאפינס במקום עוגה
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת קפה פרווה ובחושה עם זיגוג_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים